Categories del bloc

No hi ha categories encara.

Pernils sencers

Quadrícula
Llista
 • Espatlla Ibèrica Dehesa...

  Espatlla ibèrica elaborada a partir de porc ibèric criat a la Dehesa, el qual rep una alimentació a base d'herbes, cereals i aglà.Pes aprox 4-5 kgs. Preu: 62,00€/la peça.
  62,00 €
  Afegir a la cistella Disponible
 • Espatlla Ibèrica Saavedra

  Complint amb la normativa actual sobre la qualitat del porc ibèric, seleccionen entre els porcs campejats o criats en granges alimentats per gra de primera qualitat, les espatlles que posteriorment marquen en funció de diferents variables que consideren són les necessàries per aconseguir una peça amb bona infiltració.Pes aprox: 4,5-5 kgs.Preu: 73€/la peça.
  73,00 €
  Afegir a la cistella Disponible
 • Pernil Ibèric Bellota 5...

  El nostre millor pernil l'oferim sota la garantia de la denominació d'origen "Jamón de Huelva" (en breus s'anomenarà "Jamón de Jabugo").Aquest pernil prové de porcs de raça ibèrica criats en extensiu (semi llibertat a Dehesa), alimentats amb aglans els 4 o 5 mesos que dura la montanera, on els animals posen uns 60 kg.Pes aprox 7-8kgs.Preu: 245,00€/la peça.
  245,00 €
  Afegir a la cistella Disponible
 • Pernil Ibèric...

  El Pernil Navidul Ibèric d'Extremadura s'elabora en els secadors situats a Trujillo (Càceres), una terra amb llarga tradició i saber fer al món del pernil ibèric.Les peces amb les quals s'elabora aquest pernil procedeixen exclusivament de ramaderies seleccionades de mares ibèriques pures 100%.Pes aprox: 7-8,2kgs.Preu: 143,50€/la peça.
  143,50 €
  Afegir a la cistella Disponible
 • Pernil Ibèric Dehesa Ibèrica

  Pernil ibèric elaborat a partir de porc ibèric criat a la Dehesa, el qual rep una alimentació a base d'herbes, cereals i aglà.Pes aprox 7-7,5 kgs. Preu: 135,00€/la peça.
  135,00 €
  Afegir a la cistella Disponible
 • Pernil Ibèric Saavedra

  Pernil ibèric procedent de porc ibèric, alimentat no només amb les herbes i bulbs trobats al camp, sino de pinsos cuidadosament seleccionats per obtenir unes carns treballades que són les que garantitzen després la qualitat i regularitat del producte. Pes aprox 5,8-6,5 kgs.Preu: 142,00€/la peça.
  142,00 €
  Afegir a la cistella Disponible