Categories del bloc

No hi ha categories encara.

 

  • VEDELLA AMB EL CERTIFICAT “Q” DE QUALITAT:

 

Vedella de l’Empordà, certificat per l’EICG (Entitat d’Inspecció i Certificació de Girona) amb la Marca “Q” de garantia de qualitat.

La Marca “Q” és una Marca de qualitat alimentària propietat del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, que s’atorga a la carn de vedella que compleix l’Ordre ARP/71/2003 del 13 de febrer on s’aprova la reglamentació de la carn de vedella que pot gaudir de la marca “Q”.

 

  • VEDELLA DE SALAMANCA:

 

Vedella de Salamanca amb la marca de garantia “Ternera Charra”, de bona cuna. És un producte certificat per Certicar (“Certificado de Conformidad de Producto”), i que:

  • Procedeix d’animals nascuts, criats i cebats en explotacions salmantines, abulenses i zamoranes.
  • S’han alimentat amb llet materna i pastos de la zona, amb un sistema de producció típic de nuestras dehesas, com mínim durant els primers cinc mesos de vida.
  • Alimentació vegetal, ademés de vitamines i minerals, al menys durant els últims tres mesos.

 

segell ternera charrasegell tierra de sabor

 

  • VEDELLA ECOLÒGICA:

 

Vedella ecològica 100%, filles de vaques de la raça autòctona bruna dels Pirineus catalans. Nascudes i criades en llibertat a la comarca del Ripollès. S'alimenten a base de la llet de les seves mares i de l'herba de les muntanyes. Durant èpoques on les condicions climàtiques no són favorables, es suplementa l'alimentació amb cereal ecològic. Sacrificades entre 6 i 10 mesos d'edat, proporcionen una carn molt tendre, saludable i amb un sabor especial.

segell qualitat pirinatsegell qualitat ccpae

 

Tornar a la Pàgina Principal