Categories del bloc

No hi ha categories encara.

 

El nostre sistema de pagament té com a objectiu facilitar la compra d'una manera senzilla, segura i eficient. En el procés de la comanda se li demanarà quina forma de pagament es vol utilitzar, podent ser varies modalitats:

- Recollir a la botiga i pagar en el mateix moment. Aquest sistema no té cap cost afegit.

- Efectuar el pagament quan li sigui entregada la comanda a casa seva (amb targeta o efectiu).* Veure cost segons l'import de la comanda i zona de repartiment.

Carnisseria Maria José disposa de transport propi per tal de facilitar el manteniment i la refrigeració adeqüada dels nostres productes.

Recordeu que l'import de la factura que es genera (automàticament) en el moment de fer la comanda pot variar una mica en l'import final ja que depèn del pes exacte en el moment de la preparació. Per aquest motiu, desde Carnisseria Maria José, us mantidrem informats en tot moment del procés i estat de la comanda. Així mateix, aquest procés es defineix de la següent manera:

1.- Vostè realitza i finalitza la comanda. Al mateix instant rebrà un mail (automàtic) amb la confirmació de rebuda juntament amb la factura generada.

2.- Un cop preparada la comanda, "Carnisseria Maria José" li enviarà un missatge confirmant dia i hora d'entrega i l'import final de la comanda.

3.- Per últim, "Carnisseria Maria José" li enviarà un missatge quan la comanda passi al transportista per portar-li directament a casa seva!

Per qualsevol dubte o aclariment, contacteu-nos!

 

compra online

 Tornar a la Pàgina Principal